EnglishGirona
EnglishGironaLanguages
EnglishGirona

Article by English Girona

This post is written in Catalan. We apologise for any inconveniences that might cause you.

Les millors novel·les juvenils en anglès per a aprenents d'idiomes

Com a aprenent d'anglès, llegir novel·les en aquest idioma pot ser una excel·lent manera d'incrementar el teu vocabulari, millorar la teva comprensió oral i escrita, i fins i tot, gaudir d'una bona història. Per això, avui volem recomanar-te algunes de les millors novel·les juvenils en anglès que pots llegir per practicar l'idioma.

  • The Fault in Our Stars, de John Green
  • Aquesta novel·la juvenil és una de les més populars dels últims anys. Narra la història d'amor entre Hazel Grace Lancaster i Augustus Waters, dos adolescents que pateixen càncer. La novel·la està escrita en un anglès senzill i fàcil de comprendre, i té un contingut emotiu que et farà emocionar.

  • Harry Potter and the Philosopher's Stone, de J.K. Rowling
  • Si encara no has llegit cap dels llibres de la saga de Harry Potter, aquesta és la teva oportunitat. La primera novel·la de la saga, Harry Potter and the Philosopher's Stone, és una lectura fantàstica per a aprenents d'anglès. La història està plena de magia i aventures, i la lectura et permetrà familiaritzar-te amb el vocabulari propi de l'univers de Harry Potter.

  • The Hunger Games, de Suzanne Collins
  • Aquesta novel·la juvenil és un altre dels èxits de la literatura juvenil contemporània. The Hunger Games es desenvolupa en un món futurista on els joves han de lluitar fins a la mort en uns jocs organitzats pel govern. La història té acció, aventura i també un contingut social i polític que et farà reflexionar.

  • The Maze Runner, de James Dashner
  • The Maze Runner és una altra novel·la juvenil que ha estat adaptada al cinema. La història narra la vida dels joves que viuen dins d'un laberint, sense recordar qui són ni com han arribat allà. A mesura que els personatges van descobrint secrets, també vas aprofundint en el vocabulari i l'estructura gramatical de l'anglès.

  • The Perks of Being a Wallflower, de Stephen Chbosky
  • Aquesta novel·la juvenil ha estat considerada com una de les millors de la dècada dels 90. La història gira entorn a Charlie, un adolescent que comença el seu primer any de batxillerat amb dificultats per adaptar-se. La novel·la et permetrà practicar l'anglès amb una estructura més literària i reflexiva.

    Així que si vols millorar el teu angles fes cas de les nostres recomanacions!

    Anne Costa

    Anne Costa

    Anne is the director at English Girona. She is in charge of the English department, and she also teaches English to all levels and ages.

https://wa.me/message/MMV6OOOCGPCPI1?src=qr