Hortes 22, Entresòl B2. 17001 Girona
secretaria@englishgirona.net
(+34) 671 940 129
Atenció al client: de Dilluns a Dijous, de 15.00 a 21.00 | Divendres de 10.00 a 17.30

Idiomes

Els nostres cursos

A English Girona oferim l’oportunitat de cursar vuit idiomes diferents: Anglès, Francès, Alemany, Rus, Xinès, Japonès i Català i Castellà per estrangers. També et preparem per exàmens oficials.

Anglès

Gràcies a la globalització, l'anglès s'ha convertit en la llengua vehicular del món. Per aquesta raó és tan important parlar-lo i entendre'l bé. A English Girona comencem a impartir classes d'anglès des dels 3 anys. Com a centre de preparació d'exàmens Cambridge, t'oferim la possibilitat de preparar els exàmens Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE, CAE i CPE amb nosaltres. A part, també preparem per IELTS i TOEFL.

Busca un curs!

Francès

La proximitat amb França es fa notar, i el Francès és una llengua amb una gran similitud al Català. Oferim classes de Francès des dels 3 anys i preparem pels exàmens oficials DELF.

Busca un curs!

Alemany

D'una arrel semblant a l'anglès, però un xic més difícil de pronunciar. Que no t'espanti aprendre Alemany. Amb els nostres cursos en grups reduïts i professors dedicats, podràs aprendre Alemany de manera eficaç. Oferim classes d'Alemany des dels 5 anys i preparem pels exàmens oficials Goethe.

Busca un curs!

Rus

Amb un alfabet diferent i una sonoritat forta, el Rus et posa a prova. Aprèn aquest idioma tan interessant per gaudir de primera mà de les novel·les d'en Lleó Tolstoi. Oferim classes de Rus des dels 5 anys i preparem pels exàmens oficials TEOU.

Busca un curs!

Xinès

Amb una sonoritat molt particular i hanzi com sistema d'escriptura, el Xinès és normalment anomenat l'Everest dels idiomes. Que això no t'espanti atès que la seva gramàtica és relativament senzilla i a mesura que l'estudies et vas divertint. Oferim classes de Xinès des dels 5 anys i preparem pels exàmens oficials YCT, HSK, HSKK i BCT.

Busca un curs!

Japonès

Hiragana, Katakana, Kanji, a més del Römaji són els quatre sistemes d'escriptura del Japonès i els pilars de la llengua. A English Girona trobaràs classes de Japonès i de dibuix Manga. Oferim classes de Japonès des dels 5 anys i preparem pels exàmens oficials JLPT.

Busca un curs!

Català

Vols aprendre Català en un entorn càlid amb professors natius i qualificats? English Girona ofereix classes de Català per aquelles persones que siguin de fora i estiguin interessades a millorar la llengua vehicular del seu entorn. Classes de conversa amb gramàtica i preparació per exàmens oficials de Català.

Busca un curs!

Castellà

English Girona ofereix classes de Castellà per aquelles persones que siguin de fora i estiguin interessades a millorar la llengua de Cervantes, una de les més parlades de tot el món. Classes de conversa amb gramàtica i preparació per exàmens DELE.

Busca un curs!