Hortes 22, Entresòl B2. 17001 Girona
secretaria@englishgirona.net
(+34) 671 940 129
Atenció al client: de Dilluns a Dijous, de 15.00 a 21.00 | Divendres de 10.00 a 17.30

Professors Qualificats

Els professors d’English Girona són natius o semi-natius amb anys d’experiència ensenyant l’idioma i certificats per les autoritats competents.

Classes Particulars

Oferim el servei de classes particulars a particulars i empreses. Classes 100% personalitzades a les necessitats de l’alumne, enfocament total en l’alumne i amb flexibilitat horària.

Cursos en grup

Aprèn un nou idioma o prepara un examen oficial cursant un curs en grup amb nosaltres. Grups reduïts de màxim 6 persones, per nens, adolescents i adults.

Acreditacions

English Girona és centre oficial de preparació d’exàmens Cambridge. Amb nosaltres podràs cursar des dels Young Learners Examinations: Starters, Movers, Flyers fins als exàmens més complicats KET, PET, FCE, CAE i CPE. A part, al nostre centre també trobaràs preparació per altres exàmens oficials d’altres idiomes que oferim.

Benvinguts a English Girona, acadèmia d’idiomes

English Girona és una acadèmia d’idiomes situada al cor de Girona, on podràs cursar molt més que cursos d’anglès. A la nostra acadèmia oferim la possibilitat de cursar vuit idiomes diferents, des del nivell més bàsic a convertir-te en un erudit de la llengua. English Girona et proporciona els materials, coneixements, metodologia i seguiment que corresponen a cada etapa del teu desenvolupament lingüístic. El nostre centre t’oferirà l’oportunitat de cursar idiomes per plaer, per feina o per preparar-te per un examen oficial. English Girona és centre oficial de preparació d’exàmens Cambridge amb professionals dedicats a l’ensenyament i a l’èxit dels nostres alumnes.

Des del primer moment la visió d’English Girona va ser molt clara: classes amb grup reduïts, cursos al detall i la proximitat amb l’alumne. Res de grups massificats, gent amb nivells desiguals en la mateixa classe i una barrera entre direcció i els alumnes del centre. English Girona com a acadèmia vol que l’experiència d’aprendre idiomes no solament sigui profitosa, si no també càlida.

Per això obrim grup a partir de tres persones i el màxim d’alumnes per classe es limita a sis. A part, oferim classes al detall, ja sigui en grups privats o classes particulars. Ens agrada cuidar de tu i del teu aprenentatge i saber que estàs content amb el servei que reps és més del que podem demanar.

Tot i dir-nos English Girona, oferim més que no pas anglès. L’anglès és importantíssim i és, per molta gent, una prioritat i una assignatura pendent. De totes maneres, creiem que com més idiomes sàpigues, millor. Per això, a part d’anglès, oferim la possibilitat de cursar classes de rus, alemany, francès, xinès, japonès, català i castellà per estrangers. Un petit esglaó de la torre de Babel a Girona ciutat.

Continua navegant per la nostra pàgina web i segur que trobaràs allò que busques a l’hora de començar a aprendre un nou idioma.

Què oferim?

English Girona com a acadèmia d’idiomes té el compromís de la qualitat. Totes les nostres lliçons estan pensades al detall amb un equip lingüístic que treballa cada dia per oferir el millor als nostres alumnes.

Qualitat

Valorem la qualitat del servei que oferim al nostre alumnat, i el nostre compromís és el d’oferir la millor experiència lingüística als nostres alumnes.

Responsables amb l'entorn

Des del nostre material d'oficina fins als productes de neteja que utilitzem, tot ho seleccionem en base a criteris de sostenibilitat. Fem servir paper reciclat ecològic, retoladors de pissarra recarregables amb tinta biodegradable i productes de neteja també biodegradables, entre altres accions. Contacta amb nosaltres si t'interessa saber més sobre el nostre compromís ambiental.

Acreditacions

English Girona és centre oficial de preparació d’exàmens Cambridge. Amb nosaltres podràs cursar des dels Young Learners Examinations: Starters, Movers, Flyers fins als exàmens més complicats KET, PET, FCE, CAE i CPE. A part, al nostre centre també trobaràs preparació per altres exàmens oficials d’altres idiomes que oferim.

Formació in-company

A English Girona oferim la possibilitat de cursar idiomes des de la teva oficina. Si la teva empresa s'està plantejant oferir formació in-company, English Girona t'ho posa fàcil. Demana més informació al detall a l'apartat de contacte.

Classes Creatives

A part de preparació per exàmens oficials, a English Girona també trobaràs lliçons de mètodes naturals per l'aprenentatge de l'anglès. Classes de conversa amb jocs de vocabulari per nens i nenes que comencin a aprendre l'idioma. Classes de treballs manuals en anglès per tots aquells que vulguin aprendre d'oïda mentre participen en activitats artístiques. O si ho prefereixes, també tenim grups de conversa per adults.

Entorn Didàctic

Totes les aules d'English Girona estan pensades per la comoditat de l'alumne. Decoració moderna, aparells d'ajuda audiovisual, taules amples per realitzar tasques, i una classe dedicada 100% a l'educació infantil en l'àmbit de parvulari amb jocs i estris per realitzar treballs manuals.

Matrícula oberta!

Tenim oberta la matrícula per tots els idiomes pel curs regular 2019-2020.

Professors Qualificats

Els professors d’English Girona són natius o semi-natius amb anys d’experiència ensenyant l’idioma i certificats per les autoritats competents.

Anne Costa

Direcció
Departament d'anglès

L'Anne d'orígen Canadenc és la directora, fundadora i cap del departament de llengua anglesa a English Girona. L'Anne compta amb un grau en Literatura Anglesa pel Langara College de Vancouver i el certificat TEFL d'ensenyament d'anglès com a segon idioma. L'Anne fa 10 anys que treballa com a professora d'anglès, i durant aquest temps ha treballat en diferents camps relacionats amb l'idioma i amb empreses i gent de totes les edats i nivells.

Albert Gallego

secretaria
Departament Ibèric

L'Albert és el professor oficial de Català i Castellà per estrangers a English Girona, a part de ser el número dos en l'entorn de l'administració de l'acadèmia. L'Albert té un certificat d'ensenyament de castellà i el TEFL d'ensenyament d'anglès com a segon idioma. A part, l'Albert també imparteix classes de Japonès a nivells inicials.

Josh Longster

Professor d'anglès

En Josh és un dels nostres professors d'anglès a English Girona. Va néixer i créixer a la ciutat de York, Anglaterra. En Josh ha estudiat a la Universitat de Nottingham i actualment està completant un màster en Interpretació i Traducció de la Universitat de Bristol. TEFL qualificat i natiu, en Josh és un gran professional que t'ajudarà amb el teu desenvolupament lingüístic.

Hanako Yamada

Departament de Japonès

La Hanako és nativa Japonesa i fa molt poc que ha arribat. Havia estat treballant a Londres abans de venir a Girona com a professora de Japonès per la qual cosa domina l'anglès. La Hanako solament imparteix classe de Japonès a nivells molt avançats.

Els nostres cursos

A English Girona oferim l’oportunitat de cursar vuit idiomes diferents: Anglès, Francès, Alemany, Rus, Xinès, Japonès i Català i Castellà per estrangers. També et preparem per exàmens oficials.

Anglès

Gràcies a la globalització, l'anglès s'ha convertit en la llengua vehicular del món. Per aquesta raó és tan important parlar-lo i entendre'l bé. A English Girona comencem a impartir classes d'anglès des dels 3 anys. Com a centre de preparació d'exàmens Cambridge, t'oferim la possibilitat de preparar els exàmens Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE, CAE i CPE amb nosaltres. A part, també preparem per IELTS i TOEFL.

Busca un curs!

Francès

La proximitat amb França es fa notar, i el Francès és una llengua amb una gran similitud al Català. Oferim classes de Francès des dels 3 anys i preparem pels exàmens oficials DELF.

Busca un curs!

Alemany

D'una arrel semblant a l'anglès, però un xic més difícil de pronunciar. Que no t'espanti aprendre Alemany. Amb els nostres cursos en grups reduïts i professors dedicats, podràs aprendre Alemany de manera eficaç. Oferim classes d'Alemany des dels 5 anys i preparem pels exàmens oficials Goethe.

Busca un curs!

Rus

Amb un alfabet diferent i una sonoritat forta, el Rus et posa a prova. Aprèn aquest idioma tan interessant per gaudir de primera mà de les novel·les d'en Lleó Tolstoi. Oferim classes de Rus des dels 5 anys i preparem pels exàmens oficials TEOU.

Busca un curs!

Xinès

Amb una sonoritat molt particular i hanzi com sistema d'escriptura, el Xinès és normalment anomenat l'Everest dels idiomes. Que això no t'espanti atès que la seva gramàtica és relativament senzilla i a mesura que l'estudies et vas divertint. Oferim classes de Xinès des dels 5 anys i preparem pels exàmens oficials YCT, HSK, HSKK i BCT.

Busca un curs!

Japonès

Hiragana, Katakana, Kanji, a més del Römaji són els quatre sistemes d'escriptura del Japonès i els pilars de la llengua. A English Girona trobaràs classes de Japonès i de dibuix Manga. Oferim classes de Japonès des dels 5 anys i preparem pels exàmens oficials JLPT.

Busca un curs!

Català

Vols aprendre Català en un entorn càlid amb professors natius i qualificats? English Girona ofereix classes de Català per aquelles persones que siguin de fora i estiguin interessades a millorar la llengua vehicular del seu entorn. Classes de conversa amb gramàtica i preparació per exàmens oficials de Català.

Busca un curs!

Castellà

English Girona ofereix classes de Castellà per aquelles persones que siguin de fora i estiguin interessades a millorar la llengua de Cervantes, una de les més parlades de tot el món. Classes de conversa amb gramàtica i preparació per exàmens DELE.

Busca un curs!

5 anys d'experiència

English Girona com a acadèmia d'idiomes neix l'any 2014. Des de llavors, una petita acadèmia en ple cor del Barri Vell de Girona, s'ha convertit en una institució de referència en la ciutat. El nostre secret: una feina ben feta i uns alumnes contents que ens avalen.

0 Professors
0 estudiants
0 pares contents
0% aprovats a Cambridge

Què diuen els nostres alumnes de nosaltres?

Us deixem uns testimonis de l’experiència a English Girona de mà dels nostres alumnes.

Fes una prova de nivell gratuïta!

Demana hora per una prova de nivell gratuïta o demana fer una classe de prova gratuïta en grup.

Els nostres preus

Recordeu que els nostres grups són de màxim 6 persones. Oferim classes al detall amb professorat qualificat i experimentat.

English Girona ofereix un 10% de descompte en les mensualitats en grup a estudiants de la UdG i membres de la mateixa família que vinguin a fer classe amb nosaltres.

Matrícula

75 € / any

Els diners de la matrícula van destinats a la compra de llibres i material que es farà servir durant el curs. De l’1 de Maig al 30 de Juny, oferirem descomptes en concepte de matrícula preferent. Aquells alumnes que es vulguin matricular a més d’un curs hauran d’abonar una matrícula de 90€.

Busca un curs!

Classes particulars

25 € / hora

A les classes particulars només estareu a l'aula tu i el professor. Ideal per aquelles persones que vulguin progressar ràpidament o que necessitin flexibilitat horària. El preu de les classes particulars és de 25€/h. La mensualitat dependrà de les hores que es facin.

Busca un curs!

Classes de dos

18 € / persona i hora

També donem la possibilitat de fer classe en grups de només dos alumnes. Aquesta modalitat contempla un màxim de dos alumnes per aula més el professor. El preu d'aquest grup és de 18€/h per persona. La mensualitat dependrà de les hores que es facin.

Busca un curs!

Classes en grup

A partir de 40 € / mes

Grups reduïts entre 3 i 6 persones, per garantir el que tots els alumnes puguin participar a classe i que el professor tingui temps per tots ells. Oferim grups per tots els nivells i edats, però també podem obrir grups a mida, si un mínim de tres persones estàn interessades en una mateixa franja horària.

Busca un curs!

El Blog d'English Girona

language flag (ca)
30 Agost 2019

Com triar acadèmia

Sembla que amb el pas del temps hi hagut un sector en concret que ha proliferat a Girona: les acadèmies d'idiomes.... [continua]

HOOOOLA!